ОБСЄ зробила важливу заяву по російським найманцям на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

ОБСЄ зробила важливу заяву по російським найманцям на Донбасі

ОБСЄ зробила важливу заяву по російським найманцям на Донбасі
Джерело:  online.ua

Проросійські бойовики на Донбасі мають відзнаки країни-агресора Російської Федерації.

Про це в рамках прес-брифінгу в Києві розповів перший заступник керівника Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександр Хуг, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У спостерігачів ОБСЄ стався неприємний інцидент з бойовиками ДНР

Хуг розповів, що спостерігачі СММ ОБСЄ особисто спілкувалися з людьми, які представилися російськими військовослужбовцями, однак зобов'язані тільки фіксувати те, що відбувається, не робити ніяких висновків.

"Ми бачили відзнаки Російської Федерації та інших держав, - підкреслив він. - Ми бачили окремі одиниці зброї РФ, засоби радіоелектронної боротьби".

У той же час, перший заступник голови місії розкритикував тих, хто ставив під сумнів їх компетентність, заявляючи, що вони не фіксують очевидних фактів. "Нам не дають спостерігати", - заявив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ОБСЄ оприлюднили дані, згідно з якими, за 2017 рік на Донбасі зафіксували 341 жертву серед мирного населення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?