Tesla побудувала пересувний будинок з сонячними панелями: опубліковані фото
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Tesla побудувала пересувний будинок з сонячними панелями: опубліковані фото

Tesla побудувала пересувний будинок з сонячними панелями: опубліковані фото
Джерело:  Мотор.ru

Американський виробник електромобілів Tesla Motors запустив нову просвітницьку програму, за допомогою якої хоче навчити людей правильно накопичувати і витрачати електроенергію. Для цього компанія створила "міні будиночок" (Tiny House), оснащений сонячними батареями.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Motor.

Будиночок, на якому встановлено шість панелей для накопичення сонячної енергії, важить всього дві тонни. Окрім того "міні будиночок" оснащений домашньою станцією швидкої зарядки електрокарів Tesla Powerwall.
Будівля зроблена з "відновлюваної, місцевої деревини без хімікатів".

Зараз будиночок знаходиться у Мельбурні, але найближчим часом, за допомогою електричного кросовера Tesla Model X, він їздитиме протягом кількох місяців найбільшими містами Австралії.

Читайте також: SpaceX успішно запустила ракету Falcon 9: з'явилося відео

Нагадаємо, що у листопаді минулого року американський виробник електрокарів придбав одного з найбільших виробників сонячних батарей – компанію SolarCity. За місяць до цього Tesla підписала угоду про наміри співпраці з Panasonic. Згідно договору компанії займатимуться спільним виробництвом сонячних батарей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?