З'явилися резонансні деталі у справі затримання "агента СБУ" в Криму
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилися резонансні деталі у справі затримання "агента СБУ" в Криму

З'явилися резонансні деталі у справі затримання "агента СБУ" в Криму
Джерело:  РІА Новини

Так званий "агент СБУ" Геннадій Лімешко, який був затриманий в анексованому РФ Криму за звинуваченням у підготовці диверсій, визнав свою провину.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське агентство "РІА Новини".

Читайте також: Затримання українського "агента" в Криму: з'явився коментар СБУ

Лімешко розповів, що 2 червня приїхав до Херсона, де зустрівся з місцевим працівником Служби безпеки України на ім'я Андрій, який також може бути відомий як Артур Наріманович.

За словами затриманого "українського диверсанта", вони домовилися підірвати лінію електропередач між Судаком і Новим Світом, спровокувати обвал каміння на дорогу і підпалити смітник під селищем Рибальське і Алуштою. За вчинення перерахованого він повинен був отримати винагороду в розмірі 5 тисяч гривень.

Більш того, "агент СБУ" розповів, що у 2015 році проходив підготовку для здійснення ряду диверсій на окупованій території Донецької області і Криму.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше заяви ФСБ РФ про затримання в Криму "агента" в Службі безпеки України назвали провокацією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?