В мережі опубліковано перший тизер фільму про захисників Донецького аеропорту
Категорія
Культура
Дата публікації

В мережі опубліковано перший тизер фільму про захисників Донецького аеропорту

В мережі опубліковано перший тизер фільму про захисників Донецького аеропорту
Джерело:  online.ua

В мережі з'явився перший офіційний тизер українського художнього фільму "Кіборги" про захисників Донецького аеропорту, режисером якого виступив Ахтем Сеітаблаєв.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.

Сценарій для фільму написала Наталя Ворожбит. За словами Сеітаблаєва, сценарій "Кіборгів" написаний за спогадами військових, які захищали Донецький аеропорт. Бійці АТО також виступали в ролі консультантів при створенні сценарію.

“Художній фільм “Кіборги” - історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю у походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідну землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця! Бо за їхніми спинами матері, жінки, діти і ціла Україна!”, - йде мова в анотації до тизеру.

Читайте також: Фільм про "кіборгів": у мережі з'явилося цікаве відео зі зйомок

У картині знялися такі актори, як В'ячеслав Довженко, Макар Тихомиров, Андрій Ісаєнко, Роман Ясінський, Віктор Жданов, Олександр Піскунов, Костянтин Темляк, Роман Семисал. Продюсером фільму виступила Іванна Дядюра, оператор - Юрій Король.

Хронометраж картини: 110 хв. Прем'єра фільму запланована на 6 грудня цього року.

 Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі був опублікований анонс документального фільму “Воїни духу”, про оборону Донецького аеропорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?