Стало відомо, як виглядатиме новий iPhone 8: опубліковані фото
Категорія
Технології
Дата публікації

Стало відомо, як виглядатиме новий iPhone 8: опубліковані фото

Стало відомо, як виглядатиме новий iPhone 8: опубліковані фото
Джерело:  Forbes

В мережі з’явилися фото фінального прототипу нового смартфона iPhone 8.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Forbes.

Як заявив редактор Forbes Гордон Келлі, на відміну від багатьох макетів, які являють собою звичайний шматок металу, цей прототип дуже докладний і створений з високоякісних матеріалів на фабриці.

За інформацією видання, iPhone 8 трохи більший, ніж iPhone 7, але помітно менший, ніж iPhone 7 Plus. За зовнішнім виглядом новий смартфон схожий на Galaxy S8, він має бути зручний для використання однією рукою.

Задня кришка iPhone 8 виготовлена зі скла для підтримки бездротової зарядки. Також новий смартфон має 5,8-дюймовий безрамковий дисплей, у верхній частині якого знаходиться проріз під динамік і датчики.

Читайте також: Tesla побудувала пересувний будинок з сонячними панелями: опубліковані фото

Згідно з даними Келлі, Apple дійсно планує відмовитися від кнопки Home зі сканером відбитків пальців Touch ID, замінивши його сканером обличчя Face ID.

Представлення нового смартфону iPhone 8 відбудеться на щорічній презентації Apple восени цього року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?