Поставки двигунів для ракет КНДР: у США назвали нового винного
Категорія
Політика
Дата публікації

Поставки двигунів для ракет КНДР: у США назвали нового винного

Поставки двигунів для ракет КНДР: у США назвали нового винного
Джерело:  online.ua

Американський експерт Майкл Еллеман, який раніше заявив про можливу причетність України до постачання ракетних двигунів в КНДР, розповів про "російський слід" у цій історії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter експерта.

Читайте також: КНДР грає м'язами: проведено нове військове випробування

Аналітик Міжнародного інституту стратегічних досліджень Еллеман після бурхливої реакції громадськості на свою статтю пояснив, що українське конструкторське бюро "Південмаш", - лише одне з підприємств, де могли виготовити двигуни для ракет КНДР, в той час як інші знаходяться в Росії.

Також він зазначив, що сам особисто сумнівається, що Україна могла б бути причетна до продажу ракетних двигунів Північній Кореї.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше авторитетне видання The New York Times опублікувало доповідь Еллемана, в якій стверджується, що двигуни північнокорейських ракет схожі на ті, які виробляються на заводах пострадянського простору, один з яких, - "Південмаш" у Дніпрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?