У Києві стався збройний конфлікт між нардепом і городянами: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві стався збройний конфлікт між нардепом і городянами: з'явилося відео

У Києві стався збройний конфлікт між нардепом і городянами: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

На Троєщині через будівлю дитячого садка стався конфлікт місцевих жителів з народним депутатом Сергієм Мельничуком, внаслідок чого охоронець політика відкрив стрілянину.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, яке було опубліковано на сторінці спільноти в Facebook "Рішучі громадяни".

Читайте також: Коаліція в Раді втратила одного нардепа: зроблено гучну заяву

Конфлікт розгортається навколо дитячого садка, що знаходиться в окрузі нардепа Борислава Берези. Два роки тому будівля була вилучена з комунальної власності, однак рішенням суду її повернули місту. При цьому Мельничук продовжував наполягати на своєму намірі створити на території дитсадка приймальню.

З 11 хвилини відео на місці подій можна побачити також нардепа Надію Савченко, яка, втім, скоро видаляється, ознайомившись із ситуацією ближче.

В ході конфлікту представники організації ветеранів АТО переслідували автомобіль Мельничука, після чого транспортний засіб зупинився, до нього підбігли агресивні активісти, оточили його, стали закидати яйцями.

Охоронець депутата відкрив стрілянину в повітря, щоб захистити його, незабаром після чого на місце прибули співробітники правоохоронних органів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?