Бойовики обстріляли позиції сил АТО з "Градів", є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики обстріляли позиції сил АТО з "Градів", є постраждалі

Бойовики обстріляли позиції сил АТО з "Градів", є постраждалі
Джерело:  online.ua

Ситуація в зоні проведення АТО на Донбасі залишається напруженою, за минулу добу зафіксували трьох постраждалих українських військовослужбовців.

Про це інформує ONLINE.UA, посилаючись на зведення прес-центру штабу сил АТО станом на ранок 16 серпня.

Читайте також: У Києві відкрили новий пам'ятник учасникам АТО: з'явилися фото і відео

На Маріупольському напрямку бойовики стріляли з мінометів 82 і 120 мм калібру по Красногорівці, після чого обстріляли Павлопіль з мінометів, гранатометів, стрілецької зброї і переносної реактивної пускової установки "Град".

На Донецькому напрямку ворог обстрілював промзону під Авдіївкою з гранатометів, мінометів і стрілецької зброї. На Луганському напрямку терористи обстрілювали з мінометів Троїцьке і Кримське, а після, - били з гранатометів по Новозванівці і Новоолександрівці.

В цілому, за добу 15 серпня бойовики обстріляли позиції ЗСУ 33 рази, внаслідок чого постраждало двоє бійців АТО. Ще один постраждав в результаті підриву на міні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше обстріли бойовиків ДНР привели до масштабних пожеж в селищах, в результаті яких згорали безліч будинків мирних жителів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?