Твіт Обами став найпопулярнішим за всю історію Twitter
Категорія
Світ
Дата публікації

Твіт Обами став найпопулярнішим за всю історію Twitter

Твіт Обами став найпопулярнішим за всю історію Twitter
Джерело:  favstar.fm

Твіт Барака Обами з реакцією на зіткнення ультраправих і антифашистів в Шарлоттсвіллі став найпопулярнішим постом за всю історію існування Twitter.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на на сайт favstar.fm, що відстежує активність користувачів.

Нагадаємо, сотні расистів провели масштабний мітинг у Шарлоттсвіллі, виступаючи проти наміру влади демонтувати пам'ятник генералу військ Конфедерації Роберту Едварду Лі. Генерал виступав за збереження рабовласництва.

Під час маршу почалися масові зіткнення ультраправих і антирасистів, внаслідок чого загинула жінка.
Барак Обама в сервісі мікроблогів процитував південноафриканського політичного і державного діяча Нельсона Манделу: "Ніхто не народжується з ненавистю до іншої людини через колір шкіри, походження або релігію".

Читайте також: Справа на $600 млрд: Трамп вжив заходів проти Китаю

Твіт екс-президента США з фрагментом висловлювання Мандели, який Обама проілюстрував спільним фото з дітьми різних рас, став найпопулярнішим за всю історію існування мережі Twitter, зібравши понад 1,2 млн репостів і більше 2,9 млн лайків.

Нагадаємо, що до цього моменту найпопулярнішим твітів був пост Аріани Гранде після теракту в Манчестері 22 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?