Суркіс не поїде грати в Маріуполь, хоча їздив у Монако, – ЗМІ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суркіс не поїде грати в Маріуполь, хоча їздив у Монако, – ЗМІ

Суркіс не поїде грати в Маріуполь, хоча їздив у Монако, – ЗМІ
Джерело:  24 канал

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прийняв 100% рішення не везти команду на матч 7 туру української Прем'єр-Ліги в Маріуполь, який має відбутися 27 серпня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Телеканал новин «24».

Читайте також: Відомий шахіст повернувся в спорт через 12 років

Раніше повідомлялося, що про гарантії безпеки для "Динамо" на матчі в Маріуполі вже заявляли керівник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін, а також бійці ЗСУ, які охороняють Маріуполь.

Якщо ж "Динамо" вирішить все-таки не їхати на гру в Маріуполь, то на команду чекає технічну поразку з рахунком 0:3.

Варто відзначити, що в 5 турі УПЛ в Маріуполі грали львівські "Карпати". На самій грі було більше восьми тисяч уболівальників і це найкращий показник серед всіх команд в УПЛ.

І саме в цей день, 13 серпня, коли львів'яни не забоялися грати у приіронтовому місті, Ігор та Григорій Суркіси були помічені в Монако на концерті Григорія Лепса, котрий, до речі, є персоною нон-грата в УКраїні. Брати Суркіси милувалися концертом Лепса в оточенні російських бізнесменів серед яких був помічений і колишній очільник Російського футбольного союзу Сергій Фурсенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?