Тактика Опоблоку по дискредитації Рабіновича спрацювала проти них самих, - експерт
Категорія
Політика
Дата публікації

Тактика Опоблоку по дискредитації Рабіновича спрацювала проти них самих, - експерт

Тактика Опоблоку по дискредитації Рабіновича спрацювала проти них самих, - експерт
Джерело:  pl.com.ua

Спроби представників "Опозиційного блоку" дискредитувати народного депутата, лідера партії "За життя" Вадима Рабіновича не тільки провалилися, але зіграли проти них. Про це у своєму Facebook написав політичний експерт Дмитро Воронков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт "Публичні люди".

"Скільки бруду, помиїв в останні тижні було вилито на Рабіновича і його "За життя" з боку "старих друзів" з Опоблоку! І в якій знущальній манері! А сьогодні публікуються результати опитування відразу трьох великих соцслужб - і хто тепер з ким повинен розмовляти "зверхньо"? - заявив Воронков. - Помилуйтеся: "За життя" - 9,1% підтримки, "закляті опозиціонери" - 8,6! Очевидно, тактика "обклади Рабиновича і підніми свій рейтинг" не спрацювала. Обкласти-то вдалося, але ... караван йде".

Експерт зазначив, що такими темпами до початку виборчої кампанії Рабінович і його партія мають всі шанси вибитися в абсолютні лідери політичних симпатій.

"... Караван іде. І вельми впевнено йде - так, дивись, до парламентських виборів добереться до абсолютного лідерства серед виборців. Причому, навіть до досить можливих дострокових парламентських виборів", - припустив Воронков.

Він висловив упевненість, що і подальші спроби "Опозиційного блоку" скомпрометувати Вадима Рабіновича ні до чого не приведуть.

"Цікаво навіть, як в ПРО на це відреагують. Знайдуть черговий замшілий "компромат" 40-50-60 річної давності і спробують "впарити "його виборцю". Ну-ну, продовжуйте в тому ж дусі - тільки ось виборець, згідно з опитуваннями, паритися більше не має наміру", - підкреслив політолог.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?