У супермаркеті Києва кіт переплутав ящик з цукром з туалетом: з’явилося відео
Категорія
Цікаве
Дата публікації

У супермаркеті Києва кіт переплутав ящик з цукром з туалетом: з’явилося відео

У супермаркеті Києва кіт переплутав ящик з цукром з туалетом: з’явилося відео

В мережі обговорюють інцидент, який стався в одному з супермаркетів Києва, де кіт сходив у туалет у ящик з ваговим цукром.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Антона Комарова.

“А ви ще купуєте сахарок на вагу у Фуршеті?? Миле коте паскудить в цукор. Поділіться цим відео, нехай побільше народу побачить. І своїм мамам і бабусям покажіть. Зазвичай саме літні люди, заради економії, купують на вагу. Адреса даного магазину "Фуршет" проспект Перемоги, 94/1”, - написав журналіст, додавши відео.

На відео видно, як кіт перестрибує з однієї ємності з цукром в іншу, й обравши для себе зручне місце, справляє потреби. “Зробивши свою справу", кіт продовжує ходити по ящиках з іншими ваговими продуктами.

В мережі активно обговорюють відео. Варто зазначити, що багато користувачів стурбовані долею кота.

Варто зазначити, що у прес-службі Фуршету відреагували на інцидент, заявивши, що зірку інтернета піймали й зараз намагаються віддати кота у хороші руки. Зіпсований цукор було утилізовано.

Редакція ONLINE.UA переймається долею кота та нагадує, що Верховна Рада ввела покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років за жорстоке поводження з тваринами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?