Ракетні двигуни в КНДР: в Україні висунули версію
Категорія
Події
Дата публікації

Ракетні двигуни в КНДР: в Україні висунули версію

Ракетні двигуни в КНДР: в Україні висунули версію
Джерело:  Вести.ru

Інформація про будівництво ракетних двигунів могла потрапити в Північну Корею тільки через Росію.

Про це гендиректор "Південмашу" Сергій Войт розповів в розмові з російськими пранкерами Вованом і Лексусом, думаючи, що розмовляє з секретарем РНБО Олександром Турчиновим, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Вести.

Читайте також: Держдеп США прокоментував зв'язок України з ракетами КНДР

Відзначимо, що пранкери подзвонили Войту від імені Турчинова і закликали його пояснити, через кого в Україні могли проникнути в КНДР дані про ракетні двигуни, щоб керівництво заводу і уряд прийняли одну позицію.

Однак гендиректор "Південмашу" пояснив, що слабкою ланкою є Конструкторське бюро "Південне", яке співпрацює з Південною Кореєю і Китаєм, але в КНДР матеріали про будівництво ракетних двигунів могли потрапити тільки через Росію, оскільки саме на її підприємствах була розроблена документація до них.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США знайшли схожість між ракетними двигунами, що розробляються на пострадянському просторі, - на російських підприємствах і на "Південмаші", - з двигунами ракет КНДР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?