Стрілянина за участю нардепа в Києві: Мельничук прокоментував інцидент
Категорія
Політика
Дата публікації

Стрілянина за участю нардепа в Києві: Мельничук прокоментував інцидент

Стрілянина за участю нардепа в Києві: Мельничук прокоментував інцидент

Народний депутат Сергій Мельничук, з яким раніше стався резонансний інцидент зі стріляниною на Троєщині в Києві, представив свою версію того, що сталося.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Читайте також: Коаліція в Раді втратила одного нардепа: зроблено гучну заяву

Народний обранець пояснив, що з'явився до будівлі дитсадка за зверненням члена Українського конгресу інвалідів, який заявив про спробу рейдерського захоплення приміщень школи для дітей-інвалідів "Славія", однак на місці його зустріли близько 30-ти охоронців фірми "Донбас", які представилися громадськими активістами.

Охоронна компанія здійснювала вивезення меблів зі школи, не пред'являючи жодних документів, і після виклику Мельничуком поліції, її представники запустили в салон його авто газ, розбили скло, порізали шини і відкрили стрілянину, після чого представник державної охорони, який був присутній при нардепі, також почав стріляти в повітря.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше інформувалося щодо спроби Сергієм Мельничуком захопити будівлю школи для облаштування в ній приймальні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?