В окупованому ДНР Донецьку горів завод хімвиробів: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому ДНР Донецьку горів завод хімвиробів: з'явилося відео

В окупованому ДНР Донецьку горів завод хімвиробів: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У середу, 16 серпня, на території окупованого бойовиками так званої ДНР Донецька горів Донецький казенний завод хімічних виробів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані очевидців, опубліковані в Twitter.

Читайте також: Доба пожеж і вибухів: обстріл бойовиками ДНР селища призвів до тяжких наслідків

Відзначається, що пожежа почалася близько 17:00. Попередньою причиною називають загоряння трави, що перекинулося на підприємства. Також вважається, що могли горіти склади з залишками таких вибухових речовин як окфол і гексоген

Територію підприємства оточили підконтрольні терористам рятувальники, проте на даний момент про подію до сих пір нічого не відомо.

Зауважимо, що ДКЗХВ знаходиться в Куйбишевському районі Донецька, має стратегічне значення для безпеки та економіки України, і з 2014 року підконтрольний бойовикам ДНР. Підприємство орієнтоване на утилізацію боєприпасів, а також виготовлення промислових вибухових речовин; на його території знаходиться ядерний могильник.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше обстріли бойовиків ДНР привели до пожеж і вибухів боєприпасів, що не розірвалися раніше, в селищах під Донецьком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?