Бойовики продовжують посилювати обстріли на Донбасі, ЗСУ зазнають втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики продовжують посилювати обстріли на Донбасі, ЗСУ зазнають втрат

Бойовики продовжують посилювати обстріли на Донбасі, ЗСУ зазнають втрат
Джерело:  online.ua

Проросійські бойовики так званих ДНР-ЛНР продовжують нарощувати кількість обстрілів позицій українських військових на Донбасі, внаслідок чого загинув один боєць ЗСУ, в той час як ще четверо постраждали.

Про це йде мова в ранковому зведенні штабу АТО за добу 16 серпня, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: В СБУ прокоментували затримання "українських диверсантів" бойовиками ДНР

За 16 серпня терористи зробили 35 обстрілів, при цьому збільшуючи використання важкого озброєння. На Приморському напрямку ворог обстріляв Старогнатівку з мінометів, гранатометів, артилерії калібру 152 мм, озброєння БМП, танку.

Найгарячішою точкою на Донецькому напрямку стала Авдіївська промзона, де українським військовим довелося відповідати щільним вогнем на гранатометні і мінометні обстріли бойовиків. Також під час роботи МКЧХ в Зайцеве терористи обстріляли селище, спровокувавши виникнення пожеж і порушивши режим тиші.

На Луганському напрямку бойовики стріляли по Новозванівку і Новоолександрівку з гранатометів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики так званої ДНР заявили про затримання на окупованій території "групи українських диверсантів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?