Яремчук пішов з "Динамо", "Шахтар" віддав хавбека та інші трансферні новини дня
Категорія
Спорт
Дата публікації

Яремчук пішов з "Динамо", "Шахтар" віддав хавбека та інші трансферні новини дня

Яремчук пішов з "Динамо", "Шахтар" віддав хавбека та інші трансферні новини дня
Джерело:  online.ua


До вашої уваги огляд останніх новин з трансферного ринку. Повідомляє сайт

Sportanalytic.com.


Український нападник

Роман Яремчук

став гравцем бельгійського "Гента".


Офіційний сайт іноземного клубу зазначив, що контракт 21-річного футболіста розраховано на 4 роки, тому про оренду не йдеться.



Захисник збірної України

Олександр Кучер

перейшов у турецький "Кайсеріспор".


34-річний гравець підписав із турками контракт на один сезон з можливістю продовження на такий же період часу. "Кайсеріспору" Кучер дістався цілком безкоштовно, адже "Шахтар" він покинув вільним агентом.



Український півзахисник

В'ячеслав Танковський

перейшов у "Маріуполь".


22-річний гравець відверто не проходив до основи "Шахтаря", а тому з радістю погодився на цей варіант. Оренда Танковського розрахована на 1 сезон, про право викупу нічого не повідомляється.



Африканський захисник

Седрік Монгонгу

може перейти в київське "Динамо".


Зараз 28-річний гравець є вільним агентом, тому може дістатися столичному гранду цілком безкоштовно. За свою кар'єру Монгонгу виступав за "Монако", "Евіан", "Ескішехірспор" та "Монпельє".



Півзахисник "Шахтаря"

Гіоргі Арабідзе

може незабаром покинути Україну.


Турецька преса пише, що стамбульський "Галатасарай" вже надіслав "Шахтарю" офіційну пропозицію і тепер чекає на відповідь "гірників".



Український нападник

Євген Селезньов

близький до дуже хорошого трансферу.


Турецька преса зазначає, що українець незабаром змінить "Карабюкспор" на "Галатасарай". 32-річний гравець вже начебто узгодив умови контракту зі стамбульцями, офіційно про це оголосять незабаром.



Хорватський захисник

Домагой Віда

може перейти в інший турецький клуб.


Поки "Бешикташ" розбирається з правилом фінансового фейр-плей, "Галатасарай" вирішив цим скористатися. "Червоно-жовті" вже мали дискусію з "Динамо" і зробили киянам пропозицію, розмір якої не розголошується.



Атакувальний хавбек "Олімпіка"

Моха

потрапив до сфери інтересів львівських "Карпат".


23-річний марокканець так подобається "левам", що спортивний директор "Карпат" Сергій Зайцев вже провів попередні переговори. За попередньою інформацією, "Олімпік" готовий продати Моху за 1 млн доларів.


Сайт

Sportanalytic.com

, читай новини про спорт українською!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?