У Києві невідомі в медичних масках стріляли в чоловіка: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві невідомі в медичних масках стріляли в чоловіка: опубліковані фото

У Києві невідомі в медичних масках стріляли в чоловіка: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У четвер, 17 серпня, в Києві невідомі в медичних масках стріляли в чоловіка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.

Подія трапилась близько 9 ранку на вулиці Зоологічній. Очевидець розповів, що двоє невідомих у медичних масках напали на чоловіка та як мінімум два рази вистрілили в нього. Він стверджує, що нападники намагалися забрати в потерпілого сумку з грошима.

Зловмисники втекли з місця події на Audi синього кольору. У Києві оголосили план "Перехоплення". За словами кореспондента телеканалу, на місце події прибули дві патрульні машини, поліцейські опитують свідків.

Крім того, на місці нападу був знайдений ніж, який зловмисники залишили, коли тікали. Поліцейські забрали речові докази.

Читайте також: Стрілянина за участю нардепа в Києві: Мельничук прокоментував інцидент 

В свою чергу в поліції зазначили, що внесли подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 187 "розбій".

Як повідомила речник київської поліції Оксана Блищик, збройний напад було скоєно на підприємця 1989 року народження. За інформацією медиків він отримав два вогнепальних поранення і зараз перебуває в лікарні.

Як повідомляв ONLINE.UA, на Троєщині через будівлю дитячого садка стався конфлікт місцевих жителів з народним депутатом Сергієм Мельничуком, внаслідок чого охоронець політика відкрив стрілянину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?