Державний адвокат відмовився захищати Януковича в суді
Категорія
Політика
Дата публікації

Державний адвокат відмовився захищати Януковича в суді

Державний адвокат відмовився захищати Януковича в суді

Державний адвокат Віталій Мешечек відмовився представляти в суді інтереси екс-президента України Віктора Януковича.

З цього почалося засідання в Оболонському районному суді Києва вранці в четвер, 17 серпня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Читайте також: Кравчук розповів, що робив Янукович в ніч побиття студентів на Майдані

Адвокат заявив, що справа складна, а він без помічників, які не передбачені в разі надання безоплатної правової допомоги, не може якісно захищати клієнта.

Прокурори помітили, що Мешечек ознайомився з матеріалами справи перед тим, як погодився представляти в суді інтереси Януковича, і тому виступили проти задоволення його клопотання.

Суд задовольнив самовідвід правозахисника.

Зауважимо, що до 6 липня інтереси екс-гаранта-втікача представляли адвокати Ігор Федоренко та Віталій Сердюк. 7 липня Віталій Мешечек був призначений за державний рахунок.

Як повідомляв ONLINE.UA, Віктора Януковича підозрюють в зраді, пособництві владі країни-агресора, веденні агресивної війни, вчиненні дій, спрямованих на насильницьку зміну меж України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?