День народження Кузьми: грузинські музиканти зробили вражаючий кавер на хіти “Скрябіна”
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

День народження Кузьми: грузинські музиканти зробили вражаючий кавер на хіти “Скрябіна”

День народження Кузьми: грузинські музиканти зробили вражаючий кавер на хіти “Скрябіна”
Джерело:  YouTube

Сьогодні, 17 серпня, українському музиканту Андрію Кузьменку виповнилося б 49 років. На згадку про нього та його творчість грузинський гурт Geo Folk Tour зробив кавер на три хіти Кузьми "Скрябіна”.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.

Грузинські музиканти переспівали пісні “Скрябіна” в стилі традиційного грузинського багатоголосся з використанням тамтешніх народних інструментів. Відео було зняте на тлі Кавказьких гір, а в зйомках кліпу взяла участь українська пара молодят, які в той день саме одружилися, тож в кадр потрапило й освідчення.

“Це відео присвячується Кузьмі Скрябіну і грузино-українській дружбі! Пісні “Спи Собі сама”, “Люди як Кораблі” і “Мовчати” є одними з найбільш пам'ятних і улюблених із тих, що залишив нам Кузьма. Глибоко цінуючи Андрія і його мистецтво, цим відео ми хотіли б подякувати йому, адже ці пісні стали величезним джерелом натхнення для нас. Царство Небесне Кузьмі і З Днем Його Народження!”, - йдеться в описі до відео.

Читайте також: Поляки переспівали хіт Скрябіна: опубліковано відео 

Нагадаємо, лідер гурту “Скрябін” Андрій Кузьменко загинув у ДТП 2 лютого 2015 року. Сьогодні, 17 серпня, йому б виповнилося 49 років.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, на концерті українського гурту "Океан Ельзи" у Львові вшанували пам’ять Кузьми Скрябіна, заспівавши разом зі стадіоном його пісню "Мовчати".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?