Супрун забирає у людей можливість жити і лікувати своїх дітей, - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

Супрун забирає у людей можливість жити і лікувати своїх дітей, - Рабінович

Супрун забирає у людей можливість жити і лікувати своїх дітей, - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Думку про те, що Уляна Супрун, в. о. голови МОЗ, своїми діями «вбиває» охорону здоров'я України висловив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі телеканалу NewsOne, повідомляє  «РБК-Україна», передає ONLINE.UA.

«Я тричі звертався до знаменитої Супрун, яка вбиває охорону здоров'я і "без кавунів". Я просив пояснити мені її програму з доступними ліками - хоча б в якихось аптеках країни вони в наявності. Пенсіонери криком кричать, мені обривають телефони мої виборці. Але як депутату мені двічі відмовили в наданні інформації, просто ігнорували. І ось сьогодні я можу говорити про маленьку перемогу: я вдячний Міністерству внутрішніх справ, звідки за підписом міністра Арсена Авакова отримав відповідь з інформацією, що по перешкоджанню співробітниками МОЗ діяльності народного депутата порушено кримінальну справу».

Розслідування, яке почали співробітники МВС, депутат назвав «дуже хорошим кроком в напрямку посадки всієї цієї банди, яка знищує українську медицину».

«Сьогодні над нами знущаються! Супрун забирає у людей можливість жити і лікувати своїх дітей. Конституцію з безкоштовною медициною скасували, «швидкі» скасовують, лікування онкохворих дітей скасували, ліки в «Охматдиті» прострочені, а бабусі шукають сімейного лікаря по «Гугл-мепу». Чому ми її терпимо і кого ми боїмося? », - обурився він.

Крім цього, парламентарій звернув увагу, що Супрун займає свій кабінет незаконно, оскільки до цих пір знаходиться в статусі виконуючої обов'язки, а за законодавством України цього не може бути більше 3 місяців.

«Але Супрун сидить - і командує, кому жити, а кому вмирати. Конституції у нас немає, а Супрун, яка її скасовує - є, - обурився депутат. «Партія «За життя» після своєї перемоги обов'язково повернеться до злочинів всієї цієї шараги з МОЗ - і кожен з них відповість за законами України!».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?