Відомій російській поетесі заборонили в’їзд до України
Категорія
Культура
Дата публікації

Відомій російській поетесі заборонили в’їзд до України

Відомій російській поетесі заборонили в’їзд до України
Джерело:  online.ua

Російській поетесі Ах Астаховій (справжнє ім’я Ірина Астахова) заборонили в’їзд до України на 3 роки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив помічник, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Ведучий КВК з сином потрапили до списку “Миротворця”

«Вчора список нев'їздних російських артистів поповнила ще одна особа. Це громадянка РФ, поетеса Ірина Астахова. Її прикордонники виявили в аеропорту Одеси, під час оформлення пасажирів, що слідували до Мінська,» - йдеться у повідомленні.

Слободян також зазначив, що: «В ході додаткового вивчення підстав перетинання державного кордону дана особа підтвердила в’їзд на ТОТ АР Крим через тимчасово закриті пункти пропуску».

Прес-секретар відомства наголосив, що відповідно до чинного законодавства прийнято рішення про заборону громадянці РФ в’їзд в Україну терміном на 3 роки.

Ах Астахова молода і популярна в сучасному літературному співтоваристві російська поетеса. Її виступи збирають сотні і тисячі глядачів. 21 жовтня у Києві мав відбутися поетичний вечір Астахової.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?