Навальний розповів про розкішне життя сина прес-секретаря Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Навальний розповів про розкішне життя сина прес-секретаря Путіна

Навальний розповів про розкішне життя сина прес-секретаря Путіна

Фонд боротьби з корупцією російського опозиціонера Олексія Навального представив розслідування про сина Дмитра Пєскова, прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ФБК.

За словами Навального, син Пєскова Микола Чоулз їздить на елітних автомобілях, часто порушує правила дорожнього руху та навіть провів рік у британській в’язниці.

ФБК зміг розшукати сина речника Путіна завдяки фото з зображенням автомобіля Tesla, ціна якого приблизно $170 тисяч. Саме біля цього авто був помічений Пєсков, і, як з’ясувалося, зареєстроване воно на його старшого сина, а саме - на Миколу Чоулза.

Зазначається, що незвичне прізвище Чоулз у хлопця від його відчима-англійця. Він разом з матір’ю, першою дружиною Пєскова переїхав до Великобританії у кінці 90-х, а в Росію повернувся у 2011-2012 рр.

Окрім Тесли в автопарку сина Пєскова є Рендж Ровер, Фераррі, Мерседес CLA та мотоцикл Харлі Девідсон.

Чоулз також літає приватними літаками, або першим чи бізнес-класом, полюбляє вечірки на яхтах та подорожі, захоплюється кінним спортом. В нього також є квартира в центрі Москви, а квартиру на Рублівці він нещодавно продав.

Читайте також: Прес-секретар Путіна відправився відпочивати в "бездуховну Європу": з'явилися фото

Незважаючи на розкішний спосіб життя сина речника Путіна, аліменти на свою дитину він не виплачує. Більш того, проти Чоулза навіть було заведене кримінальне провадження за побиття 71-річної жінки, яка виявилася його бабусею.

Крім того, ФБК отримали виписки з суду та тюрми міста Пітерборо графства Кембридшир, в яких написано, що син Пєскова в 2009 році в компанії друзів напав на підлітка, побив та відібрав кошти. За декілька тижнів до цього він напав на дівчину та відібрав у неї мобільний телефон.

Як повідомляв ONLINE.UA, дочка прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна Ліза Пєскова розкритикувала російську систему освіти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?