Стало відомо, як вирішився інцидент з "самогубцем" в центрі Києва
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, як вирішився інцидент з "самогубцем" в центрі Києва

Стало відомо, як вирішився інцидент з "самогубцем" в центрі Києва
Джерело:  24 канал

Чоловік, який погрожував зістрибнути з висоти третього поверху з готелю "Хрещатик" в центрі Києва, погодився залізти в приміщення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Читайте також: У Києві в корпусі одного з кращих вишів України сталося самогубство: з'явилися фото

Чоловік оселився в готель днем раніше, представившись громадянином Канади Тимуром Кириловим, при цьому пояснивши, що він народився в Донецьку. Він вибрав номер №205, що виходить на сітку перед вікнами готелю.

Кирилов три години просидів під сонцем в +30 градусів спеки, заявляючи про існування небезпеки для його життя, а також вимагаючи приїзду консула або посла Російської Федерації. За останніми даними, ніхто з російських дипломатів на місце подій не приїхав, проте чоловіка умовили залізти в приміщення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео з місця подій біля готелю "Хрещатик" в центрі української столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?