"Миротворець" розробив унікальну антитерористичну систему
Категорія
Політика
Дата публікації

"Миротворець" розробив унікальну антитерористичну систему

"Миротворець" розробив унікальну антитерористичну систему
Джерело:  online.ua

Проект "Миротворець" розробив унікальну систему IDENTIGRAF, здатну розпізнавати обличчя людей, що знаходяться в базі терористів і сепаратистів.

Про це на своїй сторінці в соцмережі розповів радник керівника Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Автор пісні про бойовика Моторолу поповнив списки "Миротворця"

Система розроблялася протягом дев'яти місяців, і буде запущена рівно в 00:01 24 серпня 2017 року. Створення було профінансоване за кошти двох тисяч чоловік, які перерахували на це від 20 до 250 гривень, однак частина роботи на даний момент здійснена в борг.

Головна її відмінність від подібних систем, - вона буде працювати у відкритому режимі в мережі Інтернет, за 20-30 секунд обробляючи мільйони фотографій, зібраних волонтерами "Миротворця" за три роки роботи.

IDENTIGRAF зможе бути використаний як військовими і поліцією, так і будь-яким бажаючим перевірити, чи була та чи інша людина замішана у злочинах проти України.

Система буде доступна за адресою identigraf.center, і до 24 серпня працює в тестовому режимі, надаючи інструкції по тому, як можна допомогти в боротьбі за цілісність і незалежність України.

Геращенко також опублікував логотип проекту, пояснивши, що латинська фраза на ньому означає "Нехай здійсниться правосуддя навіть якщо впаде небо!".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше списки "Миротворця" поповнив відомий російський ведучий Олександр Масляков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?