Стало відомо, кого Порошенко назначив своїм представником в Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, кого Порошенко назначив своїм представником в Криму

Стало відомо, кого Порошенко назначив своїм представником в Криму
Джерело:  president.gov.ua

Юрист Борис Бабін очолив постійне представництво президента України в Криму, що базується у Херсоні. Петро Порошенко відзначив професійні досягнення юриста.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу голови держави.

За словами президента України, Борис Бабін має великий досвід в міжнародному праві.
"Він проявив себе з найкращої сторони під час роботи в Міністерстві юстиції в правозахисній сфері, в тому числі у співпраці з Європейським судом з прав людини і в питанні захисту прав переселенців", - йдеться в заяві.

Читайте також: Порошенко вніс зміни до держбюджету на 2017 рік

Крім того, голова держави підкреслив, що питання захисту прав кримськотатарського народу має залишатися першим пріоритетом для представника президента України в Криму.

До цього моменту представництво президента України в Криму очолювала Наталя Попович. Кримські татари провели у липні в Херсоні акцію протесту, вимагаючи відставки Попович.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  Український президент Петро Порошенко підписав закон "Про Конституційний Суд України", прийнятий раніше у Верховній Раді в рамках проведення судової реформи на території держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?