Трамп прокоментував теракт в Барселоні й нагадав, як генерал США розправлявся з терористами
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп прокоментував теракт в Барселоні й нагадав, як генерал США розправлявся з терористами

Трамп прокоментував теракт в Барселоні й нагадав, як генерал США розправлявся з терористами
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп засудив жахливий теракт, який трапився в центрі Барселони 17 серпня й забрав 13 життів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter очільника Білого дому.

"Сполучені Штати засуджують терористичний акт в Барселоні, Іспанія, і готові зробити все необхідне, щоб допомогти", - написав Трамп.

"Будьте сильними і стійкими, ми любимо вас!" - додав президент США.

Американський лідер також згадав історію генерала США Джона Першинга, який на початку 1900-х розстріляв 49 полонених мусульман, вимочивши кулі в свинячій крові.

Читайте також: Прес-службу Білого дому очолила 28-річна модель

“Вчіться у генерала Першинга, як поводитися з терористами. Він позбувся ісламських радикалів на 35 років", - порадив Трамп.

Нагадаємо, на початку 1900-х в період партизанської війни проти сил США американський генерал Джон Першинг прийняв рішення стратити 50 ув'язнених на Філіппінах мусульман. Він дав наказ своїм солдатам вимочити кулі в свинячій крові й зарядити ними гвинтівки. Після того як всі засуджені вишикувалися, 49 з них розстріляли. Генерал Першинг відпустив єдиного вцілілого, щоб він розповів про те, що трапилося іншим.

Як повідомляв ONLINE.UA, іспанська поліція ліквідувала п’ятьох терористів, що готували чергову атаку у каталонському місті Камбрільс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?