Стало відомо про цинічну тактику бойовиків на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо про цинічну тактику бойовиків на Донбасі

Стало відомо про цинічну тактику бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

Проросійські бойовики угруповань ДНР і ЛНР почали використовувати в бойових діях на Донбасі "тактику випаленої війни".

Про це заявили в українському СЦКК, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Обстріли бойовиків ДНР на Донбасі викликали руйнівні пожежі в ще одному селищі

Відзначається, що терористи спеціально використовують запальні боєприпаси з метою підпалу лісосмуг і полів для "випалювання" української армії з займаних позицій. Зокрема, подібні дії ворога були зафіксовані у Верхньоторецькому, Зайцеве, Катеринівці, Мар'їнці та Новотошківському.

За даними СЦКК, зважаючи на ігнорування наслідків спустошення української землі, бойовики не зацікавлені в мирному вирішенні конфлікту, і будь-яким шляхом намагаються увійти на нові території.

Слід також зауважити, що за минулу добу, 18 серпня, терористи стріляли в зоні АТО 25 разів, внаслідок чого було поранено троє українських воїнів. Основною використовуваною зброєю була стрілецька зброя і гранатомети.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в зоні АТО на Донбасі знайшли набої до БМП-2 російського виробництва, що використовуються бойовиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?