У Росії сталася різанина, є загиблий: з'явилися відео та фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії сталася різанина, є загиблий: з'явилися відео та фото

У Росії сталася різанина, є загиблий: з'явилися відео та фото
Джерело:  ura.news

У російському місті Сургут невідомий з ножем влаштував криваву різанину прямо в центрі міста, в результаті чого одна людина померла, ще кілька постраждали.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ura.ru.

Читайте також: Житель Херсона влаштував криваву різанину, багато поранених

Відзначається, що 23-річний Бобічел Абдурахманов в центрі міста з ножем атакував перехожих. Йому вдалося поранити щонайменше двох жінок і п'ятьох чоловіків.

При цьому, в Слідчому комітеті РФ інформують, що один з потерпілих помер внаслідок отримання травм. Решта в основному отримали або неглибокі рани, або порізи по дотичній.

Злочинця ліквідували правоохоронці. На даний момент проводяться заходи щодо встановлення можливих спільників, а також з'ясування мотивів. У мережі з'явилися відео затримання і ліквідації зловмисника:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Портленді, США, противник ісламу зарізав двох чоловіків, які заступилися за жінок, схожих на мусульманок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?