Неефективне управління: Укроборонпром несе сотні мільйонів збитків
Категорія
Економіка
Дата публікації

Неефективне управління: Укроборонпром несе сотні мільйонів збитків

Неефективне управління: Укроборонпром несе сотні мільйонів збитків

Держконцерн Укроборонпром через неефективне управління ресурсами втратив більше півмільярда гривень.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані, оприлюднені в листі Державної аудиторської служби, який опинився у розпорядженні Економічної правди.

Читайте також: В Укроборонпромі представили новий гранатомет українського виробництва

Відзначається, що в 2014-2016 роках провели перевірки діяльності 24 підприємств, що входять до складу Укроборонпрому, в результаті чого виявили порушення на суму в 557,8 мільйонів гривень.

Перш за все, збитки були викликані маніпулюванням результатами фінансової діяльності з метою мінімізації сплати відрахувань до державного бюджету. Також вказується на випадки, коли товар продавали за ціною, нижчою за собівартість, і отримували штрафи за невиконання договірних зобов'язань. Деякі підприємства зовсім не вдалося перевірити через відсутність звітності.

Як повідомляв ONLINE.UA, в травні поточного року Туреччина підписала з Україною документ про співпрацю між оборонпромами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?