Різанина в Сургуті: ІДІЛ взяло на себе відповідальність за напад
Категорія
Світ
Дата публікації

Різанина в Сургуті: ІДІЛ взяло на себе відповідальність за напад

Різанина в Сургуті: ІДІЛ взяло на себе відповідальність за напад
Джерело:  Reuters

Терористичне угруповання ІДІЛ взяло на себе відповідальність за напад з ножем на перехожих в центрі російського міста Сургут, в результаті якого загинула одна людина та ще семеро були поранені.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Про те, що бойовики "Ісламської держави" взяли на себе відповідальність за різанину в Сургуті написала у своєму Twitter організація SITE Intel Group, яка відстежує медійну активність терористів, з посиланням на підконтрольне бойовикам ІДІЛ агентство AMAQ.

Читайте також: У Києві жінка забила до смерті перукаря через погану зачіску свого чоловіка

Російські правоохоронці заявили, що нападник, який, за попередніми даними, є місцевим жителем 1994 року народження, після попередніх пострілів вгору був застрелений поліцейськими.

За фактом події було порушено кримінальну справу за ознаками злочину "замах на вбивство".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Портленді, США, противник ісламу зарізав двох чоловіків, які заступилися за жінок, схожих на мусульманок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?