У Запоріжжі представили перший український вертоліт: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Запоріжжі представили перший український вертоліт: опубліковані фото

У Запоріжжі представили перший український вертоліт: опубліковані фото
Джерело:  Запорізька ОДА

У суботу, 19 серпня, у Запоріжжі на аеродромі "Мокра" було презентовано перший український гелікоптер під назвою "Надія".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Запорізької ОДА.

За словами президента АТ "Мотор Січ", народного депутата В'ячеслава Богуслаєва, щоб створити перший український вертоліт, знадобилося 10 років.

Читайте також: У Китаї пройшли успішні тестові польоти бойового вертольоту: з'явилося фото

"Сьогодні ви стоїте перед першим українським вертольотом, ми дали йому назву "Надія". Це наша надія на розвиток країни, на розвиток високих технологій. І наша надія, що цей вертоліт буде мати багато модифікацій: і для патрулювання доріг, і для моніторингу трубопроводів і газопроводів, і для оборонних цілей, і для сільського господарства, і для пасажирів. В Україні сьогодні покладено старт нової індустрії", - сказав Богуслаєв.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні для охорони громадського порядку під час масових заходів поліція буде використовувати три спеціально укомплектовані сучасним обладнанням автомобілі, а також спеціальний вертоліт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?