Netflix випустив новий серіал про супергероїв Marvel
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Netflix випустив новий серіал про супергероїв Marvel

Netflix випустив новий серіал про супергероїв Marvel
Джерело:  The New York Times

Онлайн сервіс Netflix випустив новий серіал "Захисники" про команду супергероїв кіновсесвіту Marvel.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Головні ролі в серіалі виконали Крістен Ріттер та Майк Колтер. В шоу вони відповідно зіграли суперсильних та невразливих Джессіку Джонс та Люка Кейджа. Двох інших головних персонажів, Шибайголову та Залізного кулака, зіграли актори Чарлі Кокс та Фінн Джонс. Окрім того, в супергеройській драмі з'явиться Сігурні Уівер, героїня якої буде протистояти Захисникам.

Читайте також: Злом телеканалу HBO: у мережі спливли особисті дані акторів з Ігри Престолів

Раніше про кожного з супергероїв були випущені окремі серіали. Тепер, за сюжетом, герої-одинаки мають об'єднатися в команду, що протистоятиме злу і боронитиме Нью-Йорк від злочинців. Зокрема автори серіалу поділилися, що на цей раз Захисники перетнуть дорогу кримінальному синдикату "Рука".

Нагадаємо, що раніше Netflix и Marvel планували зняти серіал лише про групу Захисників, але потім вони передумали і вирішили створити передісторію для кожного з ключових персонажів шоу. Так спочатку з'явилися серіали "Шибайголова", "Залізний кулак", "Джессіка Джонс" та "Люк Кейдж".

Для кіновсесвіту Marvel це не перша команда супергероїв. Раніше студія випустила повнометражні фільми про "Месників".

Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з’явився перший офіційний тизер українського художнього фільму "Кіборги" про захисників Донецького аеропорту, режисером якого виступив Ахтем Сеітаблаєв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?