"Динамо" - "Сталь". Анонс, суддя, трансляція
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Динамо" - "Сталь". Анонс, суддя, трансляція

"Динамо" - "Сталь". Анонс, суддя, трансляція
Джерело:  online.ua


Сьогодні в рамках чемпіонату України київське "Динамо" прийме у себе кам'янську "Сталь". Повідомляє сайт

Sportanalytic.com.


20 серпня 2017 року. УПЛ. 6 тур. 19:30


Стадіон: НСК"Олімпійський"


Суддя: Катерина Монзуль (Харків)


ТБ:

"2+2"


Текстову трансляцію читайте ТУТ


"Динамо"



Після нічиєї з "Марітіму" у Португалії кияни мають бути ще більш сконцентровані на матчі-відповіді. У разі невиходу до Ліги Європи сезон вже можна буде вважати провальним, тому Олександр Хацкевич, ймовірно, дасть кільком гравцям основи відпочити. А це значить, що молодь отримає новий шанс - проти "Зірки" в заявці знайшлось місце Бущану, Ледньову та Шапаренку. Втім перемога тут є обов'язковою програмою і сили ніхто берегтиме.


"Динамо" досі шукає свою гру і грузне, натикаючись на грамотну оборону. Майже усі позиційні атаки команди йдуть через лідера Ярмоленка, грає він на фланзі чи під форвардом, що обмежує варіативність. Так, техніки достатньо, щоб впевнено обігрувати середняків УПЛ, але швидкість - як прийняття рішень, так і номінальна - залишає бажати кращого. Для "Динамо" молода "Сталь" є хорошим спаринг-партнером.


"Сталь"



"Сталь" почала сезон з двох сухих перемог, однак лідерство в УПЛ змінилось нулем очок в трьох наступних поєдинках. Попри це, не можна сказати, що команда Єгіше Мелікяна розсипалась, адже і бойовий дух, і злагодженість у діях на місці. "Шахтарю" та "Ворсклі" вони програли у компенсований час, а для "Карпат" зустріч була фактично вирішальною.


Проти "Динамо" не зіграють орендовані у клубу Щебетун, Тимчик і Михайличенко, що буде ударом в кожну лінію. "Сталі" потрібно обійтись без помилок і вичавити максимум зі своїх нагод - лише у цьому разі можна сподіватись на очки.


Коефіцієнти від букмекерів


Перемога "Динамо": 1,1


Нічия: 8,9


Перемога "Сталі": 24


Прогноз Sportanalytic.com:

3:0


Сайт

Sportanalytic.com

, читай новини про спорт українською!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?