Ситуація на Донбасі серйозно загострилася: штаб АТО оприлюднив тривожні дані
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі серйозно загострилася: штаб АТО оприлюднив тривожні дані

Ситуація на Донбасі серйозно загострилася: штаб АТО оприлюднив тривожні дані
Джерело:  online.ua

У неділю, 20 серпня, ситуація в зоні АТО серйозно загострилася: проросійські бойовики провели 47 обстрілів позицій українських бійців, в результаті чого постраждало п'ять військовослужбовців.

Про це поінформували в прес-центрі штабу антитерористичної операції на Донбасі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Донеччина в огні: з'явилося відео наслідків обстрілу бойовиків ДНР

На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали з гранатометів, кулеметів, мінометів і "Градів" промзону Авдіївки, з мінометів вели вогонь по Опитному, з артилерії 122 мм калібру, - по Кам'янці та Піскам.

На Приморському напрямку під вогнем ворога були укріплення ЗСУ під Красногорівкою, Мар'їнкою, Водяним, Павлополем, Талаківкою. Також були обстріляні будинки цивільних в Мар'їнці. На Луганському напрямку з гранатометів обстріляли Новоолександрівку і Кримське.

Примітно, що з метою запобігання ескалації бойових дій, керівництво АТО запропонувало терористам посилене перемир'я, на що ті спочатку погодилися, проте через декілька годин самі ж його і порушили.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в штабі розповіли, як бойовики ДНР цинічно використовують тактику "випаленої землі" при проведенні обстрілів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?