В Києві правоохоронці затримали іноземця, що гуляв тунелем метро
Категорія
Події
Дата публікації

В Києві правоохоронці затримали іноземця, що гуляв тунелем метро

В Києві правоохоронці затримали іноземця, що гуляв тунелем метро

Правоохоронці Києва затримали молодого іноземця, що прогулювався тунелем метро.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполиції у м. Києві.

Вчора ввечері молодий хлопець вирішив прогулятися між станціями метро "Хрещатик" та "Майдан Незалежності". Поліція затримала правопорушника. Затриманим виявився 27-річний громадянин іншої держави. Після затримання хлопець пояснив, що намагався потрапити до підземних споруд метро, так як захоплюється дигерством.

В офіційному повідомленні говориться: "Чоловік, нехтуючи правилами користування та безпекою поводження в метрополітені, проник у тунель. Такі дії порушника наражали його на небезпеку та могли привести до збою у роботі столичного метро".

Читайте також: У Києві невідомі зі стрільбою викрали чоловіка: опубліковані фото

Поліція склала адміністративний протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) відносно іноземця.

Чоловіку загрожує штраф від 3 до 7 неоподатковуваних мінімальних доходів громадян або адміністративний арешт на строк до 15 діб, або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або виправні роботи на строк від 1 до 2 місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Києві знайшли жертву збройного викрадення, яке сталося минулої ночі, проте той заявив, що "ніяких претензій не має".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?