В Україні екранізували відомий історичний роман: з'явився трейлер
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні екранізували відомий історичний роман: з'явився трейлер

В Україні екранізували відомий історичний роман: з'явився трейлер
Джерело:  online.ua

До Дня незалежності України, 24 серпня 2017 року, відбудеться прем'єра історико-пригодницької драми "Червоний", яка була знята за однойменним романом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане Державним агентством України з питань кіно.

Читайте також: "Крим" - пропаганда незаконної анексії в фільмі, який світ ніколи не побачить

Відзначається, що "Червоний" - роман з трьох частин, написаний Андрієм Кокотюхою. Його особливістю є те, що в кожній з частин, оповідання йде від різних людей.

В результаті спільної роботи ІнсайтМедіа і Одеської кіностудії була здійснена екранізація третьої частини роману, в якій йде мова про двох українців, які боролися за батьківщину по різні боки барикад, - воїна УПА Данила Червоного (роль якого грає Микола Береза) і радянського льотчика Віктора Гурова (Олег Шульга).

Автором сценарію виступив Кокотюха, в той час як режисером став Заза Буадзе, а продюсерами, - Володимир Філіппов та Кектас Драздаускас. Зйомки проходили з березня 2016 року в Кривому Розі, Одесі та Луцьку.

Відео: YouTube/Dergkino Ukraine

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явився тизер фільму "Киборги" про захисників Донецького аеропорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?