Немає ні такого місця в країні, ні галузі, ні напрямку, який би можновладці не зруйнували, - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

Немає ні такого місця в країні, ні галузі, ні напрямку, який би можновладці не зруйнували, - Рабінович

Немає ні такого місця в країні, ні галузі, ні напрямку, який би можновладці не зруйнували, - Рабінович
Джерело:  bigmir)net

Підвищуючи ціни на хліб, тарифи за комунальні послуги, роздуваючи штати міністерств та відомств, уряд продовжує порушувати свої обіцянки. Таку думку в ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112-Україна» висловив народний депутат, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, повідомляє ONLINE.UA, з посиланням на Bigmir)net.

«Не дивлячись на те, що ми зберемо в цьому році рекордний урожай, тим не менш, уряд восени збирається підняти ціни на хліб ... Як це пояснити? А як вони пояснюють збільшення штату чиновників 10 міністерств, а зарплати для тих, хто буде шукати проблеми, а подвоєння тарифів в платіжках? Вони ж обіцяли: не будемо - ні підвищувати не будемо, ні збільшувати не будемо, а тільки скорочувати і знижувати! А на ділі? У мене таке враження, що якісь «Мальчиши-Плохиши» (рус.) захопили владу - і дивляться список своїх обіцянок, гадаючи: в чому ж ще ми не обманули виборців? »- заявив Рабінович.

Він підкреслив, що, незважаючи на запевнення влади про покращення добробуту українців, вся країна спостерігає зворотний ефект.

«Знову людям прийшли подвоєні платіжки. І це буде до тих пір, поки ми це будемо терпіти. Вони кожен день щось таке придумують, щоб ще урвати у людей! Куди не кинь - усюди клин! Немає ні такого місця в країні, ні галузі, ні напрямку, який би вони не зруйнували і своїми брудними лапами не обклали б новими податками. І при цьому нам розповідають, що все покращується, збільшується, люди багатіють ... Ми знаємо, вся країна знає, які саме люди багатіють!» - обурився народний депутат.

Політик зазначив, що єдиний цивілізований вихід з ситуації, що склалася - йти на вибори.

«Я повторюю це кожен день: треба йти на вибори! Вони будуть - хоче цього влада чи не хоче! Іншого цивілізованого шляху немає. Треба один раз визначитися - і почати моделювати і будувати нормальну, багату державу, де люди будуть відчувати реформи по збільшенню у себе в кишенях і холодильниках!» - переконаний Вадим Рабінович.

Лідер партії «За життя» також згадав результати останніх соцопитувань, нарікаючи, що багато українців продовжують довіряти тим, хто вже був при владі.

«Я дивлюся соціологію. Мене, звичайно, радує, що наша партія «За життя» вже набирає на 3 місце, а й засмучує одночасно це третє місце. Це означає, що на перших двох ви знову довіряєте тим, хто вже був при владі і грабував нашу країну!.. А я вірю саме в нашу перемогу - ми не змінюємо того, що говоримо три роки, і ми обов'язково побудуємо в Україні сильну і багату державу, дійсно «Швейцарію Східної Європи», з пріоритетами хай-тека, великих агрокомплексів, надійної банківської системи, країну, з якої не потрібно буде їхати!» - резюмував Рабінович.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?