У Польщі громадянина України жорстоко побили через національність
Категорія
Події
Дата публікації

У Польщі громадянина України жорстоко побили через національність

У Польщі громадянина України жорстоко побили через національність
Джерело:  Gazeta Wyborcza

У центрі населеного пункту Гданськ у Польщі троє місцевих напали на 24-річного громадянина України через його національність.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання Gazeta Wyborcza.

Читайте також: У Польщі українця прийняли за росіянина і жорстоко побили

Відзначається, що українець працював в місцевому кафе, коли три нетверезих поляка зайшли туди безпосередньо перед закриттям, на факт чого він їм вказав. Чоловік поцікавився у співробітника закладу, звідки він, після чого заявив: "А ти знаєш, що твій дід зробив з нашою бабусею?", і компанія стала бити українця.

Перехожий побачив ситуацію і ненадовго зупинив нападників, застосувавши проти них сльозогінний газ, давши потерпілому можливість закритися в кафе і викликати охорону.

Агресивні зловмисники віком 21-28 років були затримані правоохоронцями у звинувачені в заподіянні шкоди здоров'ю на національному ґрунті, що карається позбавленням волі на строк до п'яти років. Однак усіх нападників відпустили, заборонивши наближатися до потерпілого українця, - слідство визнало, що затримання не було виправдано.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше під Варшавою зарізали 44-річного українця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?