Теракт в Барселоні: поліція затримала нападника - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт в Барселоні: поліція затримала нападника - ЗМІ

Теракт в Барселоні: поліція затримала нападника - ЗМІ

Поліція Каталонії затримала 22-річного Юнеса Абуякуба, який був за кермом мікроавтобуса, що  17 серпня скоїв наїзд на натовп людей на туристичній вулиці Ла Рамбла в Барселоні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.

Іспанське видання La Vanguardia пише, що затримали терориста в муніципалітеті Сан-Садурні-д'Анойа, що в районі Ал Панадес провінції Барселона.

Читайте також: Поліція Іспанії попередила чергову атаку: 5 терористів ліквідовані

Поліція Каталонії офіційно не підтвердила затримання Абуякуба, проте в Twitter повідомила про проведення спецоперації в цьому ж районі.

Окрім того, ряд ЗМІ Іспанії повідомив про ліквідацію правоохоронцями чоловіка з поясом смертника в муніципалітеті Субіратс. Як ці два інциденти пов'язані між собою поки не зрозуміло.

Нагадаємо, 22-річний марокканець Юнес Абуякуб є єдиним з 12 підозрюваних у справі про теракти, який до цих пір залишався на свободі.

Як повідомляв ONLINE.UA, 21 серпня в портовому французькому місті Марсель автомобіль врізався в дві автобусні зупинки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?