Поліція Каталонії ліквідувала виконавця теракту в Барселоні
Категорія
Світ
Дата публікації

Поліція Каталонії ліквідувала виконавця теракту в Барселоні

Поліція Каталонії ліквідувала виконавця теракту в Барселоні
Джерело:  online.ua

Поліція Каталонії підтвердила ліквідацію Юнеса Абуякуба, виконавця нападу в Барселоні, під час спецоперації в Субіртасі, поблизу каталонської столиці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення поліції Каталонії, опубліковане в Twitter.

"Ми підтверджуємо, що людина, убита в інциденті в Субіртасі - це Юнес Абуякуб, автор терористичної атаки в Барселоні", - зазначається в повідомленні.

Про ліквідацію головного підозрюваного в теракті повідомило видання El Pais із посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Читайте також: Поліція Іспанії попередила чергову атаку: 5 терористів ліквідовані

У понеділок, 21 серпня, після обіду в муніципалітеті Субіртас помітили людину, схожу на Юнеса Абуякуба, якого вважають водієм фургона, що здійснив наїзд на пішоходів у Барселоні. Після цього поліція розпочала там спецоперацію. Згідно з повідомленням, поліцейські застрелили чоловіка, на якому був "пояс смертника". Як з’ясувалося згодом, пояс виявився муляжем.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ряд іспанських ЗМІ повідомив, що поліція затримала терориста, який наїхав на натовп людей в Барселоні, убивши 15 людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?