Обстріли на Донбасі не вщухають, сили АТО понесли втрату
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріли на Донбасі не вщухають, сили АТО понесли втрату

Обстріли на Донбасі не вщухають, сили АТО понесли втрату
Джерело:  online.ua

У понеділок, 21 серпня, бойовики провели 30 обстрілів позицій української армії, внаслідок чого один боєць АТО загинув, а ще один був поранений.

Про це інформується в ранковому зведенні штабу АТО, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Ситуація на Донбасі серйозно загострилася: штаб АТО оприлюднив тривожні дані

Донецький напрямок залишається зосередженням бойових дій: бойовики вели вогонь з гранатометів, зенітної установки, мінометів, стрілецької зброї по промзоні Авдіївки, з гранатометів і БМП по Зайцеве, з різнокаліберних мінометів по шахті Бутівці.

У районі Кримського і Новотошківському на Луганському напрямку терористи стріляли з мінометів 120 мм калібру, а також по Новоолександрівці і Станиці Луганській з кулеметів. На Маріупольському напрямку ворог випустив по кілька мін 82 мм калібру по позиціях ЗСУ під Широкино і Водяним.

Як повідомляв ONLINE.UA, за тиждень 14-20 серпня в результаті бойових дій в зоні АТО загинуло 30 бойовиків, ще 51, - постраждав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?