Острів в Італії сколихнув землетрус, є загиблі: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Острів в Італії сколихнув землетрус, є загиблі: з'явилося відео

Острів в Італії сколихнув землетрус, є загиблі: з'явилося відео
Джерело:  La Repubblica

На острові Іскья в Неаполітанській затоці в Італії стався землетрус силою в 4 бали, в результаті якого загинуло щонайменше двоє людей, ще 36, - постраждали, багатьох не вдається знайти.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання La Repubblica.

Читайте також: В Егейському морі стався землетрус, є жертви: з'явилося відео наслідків

Епіцентр катаклізму знаходився на глибині в 10 кілометрів. Через підземні поштовхи стався обвал будівель. Під уламками церкви знайшли тіло літньої жінки, а після, в рамках розбору завалів, знайшли ще одну загиблу. Не виключається, що під завалами можуть бути ще тіла.

Інформувалося, що 10 осіб вважаються зниклими, сім з яких імовірно знаходяться під уламками триповерхового житлового будинку. При цьому пізніше стало відомо про успішне порятунок трьох дітей з батьком, а також семимісячної дитини, двоє братів якої ще не знайдені.

Багато людей боялися ночувати в будинках, і перебували на вулиці, на набережній розбивають наметове містечко. У мережі з'явилося відео наслідків землетрусу:

Відео: YouTube/Fanpage.it

Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці весни на заході Туреччини стався потужний землетрус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?