Телеканал HBO показав, як знімали битву з Ходоками в "Грі престолів": опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Телеканал HBO показав, як знімали битву з Ходоками в "Грі престолів": опубліковано відео

Телеканал HBO показав, як знімали битву з Ходоками в "Грі престолів": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Телеканал HBO поділився відео зі зйомок батальних сцен за Стіною на Півночі в шостій серії серіалу "Гра Престолів".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний Youtube-канал GOT.

На відео видно, що першу сцен передостанньої серії популярного шоу знімали в Ісландії. Однак короткий світловий день став справжньою проблемою для знімальної команди. Усі сцени "на натурі" були зафільмовані дуже оперативно.

Зйомки другої частини серії пройшли у Белфасті в Північній Ірландії, де зиму довелося створювати штучно. Для цього білою фарбою і штучним снігом покрили скелі, а озеро довелося робити у покинутій каменоломні, заливши залишки копальні асфальтом та уклавши зверху штучний лід.

Інші частини сцен знімалися в павільйонах на зеленому фоні. Зокрема, так була знята епічна сцена з зомбі-ведмедем. Звісно, звіра намалювали при постобробці. На зйомках роль тварини виконував статист з каркасом ведмежої голови на палиці.

Читайте також: Перевірили систему безпеки: хакери знову зламали HBO

Там же пройшли зйомки сцени з "ходаками", де деякі люди провалювалися під лід. Як завжди, дітей Дейєнеріс, себто драконів, зобразили за допомогою CGI, а під час зйомок їх роль "зіграли" механічні зелені конструкції та спеціальна піротехнічна конструкція.

Як повідомляв ONLINE.UA, НВО оприлюднив перший офіційний трейлер останньої серії 7-го сезону "Гри престолів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?