"Шкільне" перемир'я: стало відомо, про що домовились представники "Нормандської четвірки"
Категорія
Політика
Дата публікації

"Шкільне" перемир'я: стало відомо, про що домовились представники "Нормандської четвірки"

"Шкільне" перемир'я: стало відомо, про що домовились представники "Нормандської четвірки"
Джерело:  president.gov.ua

В рамках переговорів Нормандського формату голови чотирьох держав домовилися про "шкільне" перемир'я.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента України.

Лідери держав Нормандського формату – України, Франції, Німеччини, Росії - висловили підтримку режиму припинення вогню на Донбасі з нагоди початку навчального року.

"Вони висловили рішучу підтримку запланованого на 23 серпня ц.р. рішення Тристоронньої контактної групи оголосити режим припинення вогню з нагоди початку навчального року. Лідери висловили сподівання, що це припинення вогню призведе до сталого покращення безпекової ситуації в інтересах школярів та всього цивільного населення Донбасу", - йдеться у заяві лідерів Нормандського формату.

Читайте також: Скандал з ракетами КНДР: Порошенко прийняв гучне рішення

На сайті президента України йдеться про те, що Петро Порошенко закликав негайно звільнити усіх українських заручників, які утримуються у полоні незаконно.

Крім того, прес-служба Петра Порошенко повідомила, що президент України сьогодні відвідає місто Щастя, неподалік від окупованого Луганська. Там Порошенко має зустрітися з представниками передової бази СММ ОБСЄ.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ України заявив, що можливість особистої зустрічі представників "Нормандської четвірки" досі оговорюється.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?