Український "голос" Сімпсонів прагне зімітувати голоси диктаторів ХХ століття
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український "голос" Сімпсонів прагне зімітувати голоси диктаторів ХХ століття

Український "голос" Сімпсонів прагне зімітувати голоси диктаторів ХХ століття
Джерело:  ТСН

Відомий актор дубляжу Юрій Коваленко ("Doctor Zvuk"), що озвучив 23 персонажі мультфільму "Сімпсони", прагне зімітувати голоси диктаторів ХХ століття.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Юрій Коваленко подарував голоси героям "Гаррі Поттера", "Піратів Карибського моря", "Доктора Хауса", "Тачок" та ще сотень персонажів фільмів, серіалів та мультфільмів, за що актор номінований на рекорд Гінесса.

Відомий імітатор голосів довго вправлявся над своїм тембром. Він переконаний, що вдосконалити голос може кожен - були б хист та бажання.

Новий амбітний задум "Доктора Звука" - зімітувати голоси 20 диктаторів ХХ століття.

Читайте також: Телеканал HBO показав, як знімали битву з Ходоками в "Грі престолів": опубліковано відео

Крім того, до недавна Юрій працював ще над одним масштабним проектом. Він замінив собою оркестр і сам заспівав. Роману Едісону, звукорежисеру, довелося зводити близько 30 аудіо-доріжок, та результатом він задоволений. Це не дивно, адже актор має музичну освіту й не лише співає по нотах, а й говорить.

Пісню Коваленко присвятив захисникам України.

Як повідомляв ONLINE.UA, до Дня незалежності України, 24 серпня 2017 року, відбудеться прем’єра історико-пригодницької драми "Червоний", яка була знята за однойменним романом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?