Продовжили "тренд" Обами: Росія різко відповіла на нові санкції США
Категорія
Світ
Дата публікації

Продовжили "тренд" Обами: Росія різко відповіла на нові санкції США

Продовжили "тренд" Обами: Росія різко відповіла на нові санкції США
Джерело:  mid.ru

США ввели нові обмежувальні заходи проти Росії, у відповідь на що в РФ вже розробляють заходи у відповідь.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Ракетні двигуни в КНДР: в Україні висунули версію

Зауважимо, що у вівторок, 22 серпня, Міністерство фінансів США ввело обмежувальні заходи проти компаній і фізосіб, які можуть бути причетні до розвитку ракетних технологій Північної Кореї. У числі інших, санкції ввели проти однієї російської компанії і чотирьох громадян РФ.

Рябков заявив, що Адміністрація президента США Дональда Трампа, незважаючи на заяви про прагнення врегулювати російсько-американські відносини, вже в четвертий раз вводить санкції проти РФ, продовжуючи "тренд", заданий Адміністрацією екс-президента Барака Обами.

У МЗС вважають, що Вашингтон "наступив на ті ж граблі", до сих пір не прийшовши до "очевидної істини", що для Росії "мова санкцій неприйнятна".

"Тим часом приступаємо до опрацювання неминучих у цій ситуації заходів у відповідь", - підкреслив Сергій Рябков.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в балістичній історії КНДР знайшли і "український слід", в зв'язку з чим президент Петро Порошенко доручив ініціювати розгляд цього питання на Радбезі ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?