Неймовірне музичне відео про автентичність сучасної української культури: дивіться прем'єру до Дня Незалежності
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Неймовірне музичне відео про автентичність сучасної української культури: дивіться прем'єру до Дня Незалежності

Неймовірне музичне відео про автентичність сучасної української культури: дивіться прем'єру до Дня Незалежності
Джерело:  online.ua

Напередодні 26-ї річниці Дня Незалежності України, композитор, піаніст Євген Хмара відзняв відео, яке відображає автентичність сучасної української культури. Мелодія «Ніжність», саме таку назву має композиція, що була написана за кілька тижнів до зйомок відео, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Український піаніст-віртуоз увійшов до списку світових зірок, які записують музику для дисклавіра

«Подібний краєвид і надихнув мене на створення цієї мелодії. Вона про кожного з нас, про країну, яка пройшла кілька етапів духовного оновлення, відтворюючи патріотизм, традиції і духовність єдиного народу.
В душах кожного з нас паростки великої любові до своєї Батьківщини.

Щодня,ми долаємо безліч перешкод, що трапляються на нашому шляху. Вони загартовують, ми стаємо сильнішими. Наша країна родюча, в нас безліч цікавих та по-справжньому красивих, чаруючих своєю атмосферою, колоритом, місць. Тому, я впевнений у нашому майбутньому - майбутньому наших дітей, та наступного покоління.

А ще наша країна музична, не дарма в дні скорботи і радості живе з піснею, зі світлою, ніжною, інколи напруженою мелодією. Про наші таланти у спорті, у музиці, говорить весь світ. Неможливо передати емоції коли у різних країнах світу люди,в один голос співають українські пісні. Виходячи на великі сцени інших держав, оголошують - це український композитор, з українською музикою.

Шануймо нашу рідну землю, зігріту променями серпневого сонця і добрими справами українців. З Днем Незалежності, КРАЇНО!», - говорить Євген Хмара.

Як повідомляв ONLINE.UA, Український піаніст Євген Хмара отримав міжнародний статус Yamaha Local Artist.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?