В СБУ попередили про можливі провокації на День Незалежності
Категорія
Україна
Дата публікації

В СБУ попередили про можливі провокації на День Незалежності

В СБУ попередили про можливі провокації на День Незалежності

Голова силового відомства Василь Грицак повідомив, що СБУ має інформацію про підготовку провокацій на День Незалежності, 24 серпня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

"В роботі у нас є чимало матеріалів, де йдеться про те, що є, скажімо так, нехороші люди або групи, які готуються зіпсувати свято. У різний спосіб можна зіпсувати свято, мова навіть не йде про терористичні акти" - сказав Грицак на брифінгу у Києві.

За словами голови силового відомства, силовики роблять усе можливе, щоб забезпечити безпеку громадян.

Читайте також: В Україні можливі нові кібератаки - СБУ

"У нас декілька разів на день проходять спільні наради: вранішні доповіді до 9-ї години і вечірні після 12-ї ночі. Сьогодні ми з Кононенком Віктором, моїм заступником, з роботи поїхали о пів на другу ночі. І це нормальний стандартний режим напередодні свят", – повідомив Грицак.

Як повідомляв ONLINE.UA, за оперативною інформацією СБУ розвідувально-диверсійна діяльність російських спецслужб в Україні посилилась.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?