Порошенко заявив про плани будівництва найважливішого підприємства в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко заявив про плани будівництва найважливішого підприємства в Україні

Порошенко заявив про плани будівництва найважливішого підприємства в Україні
Джерело:  president.gov.ua

В Україні буде побудований сучасний завод з виробництва бойових припасів.

Про це президент Петро Порошенко розповів в рамках огляду виставки військової техніки в центрі Києва, приуроченої до річниці незалежності України, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У НАТО запропонували Україні брати участь в конкурсах на поставку озброєнь країнам Альянсу

Український лідер підкреслив, що в країні починається процес осучаснення армії до рівня 21 століття.

Він нагадав, що за роки бойових дій на Донбасі Збройні сили зросли якісно і кількісно. Зокрема, в порівнянні з 2013 роком, фінансування закупівлі озброєнь збільшилося в 10 разів, а за останніх три роки Укроборонпром створив рекордну кількість військової техніки і озброєнь для українських військовослужбовців, - 16 тисяч одиниць.

За його словами, після відшкодування частини збитків, які були нанесені державі під час президентства Віктора Януковича, з'явилася можливість виділити додаткове фінансування на вдосконалення української армії.

Так, 1,6 млрд грн було виділено на закупівлю і поліпшення озброєння і військової техніки, в той час як ще 1,4 млрд грн, - на будівництво сучасного заводу з виробництва боєприпасів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що за три роки війни на Донбасі Росія збільшила кількість військової техніки бойовиків в 10 разів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?